Bemutatkozás

Melody-Motor-Média futárszolgálat

Cégünket 1990-ben angol minta alapján, az akkori tulajdonosok Motor Média futárszolgálat, néven hozták létre. Azzal a céllal kezdte meg tevékenységét, hogy új alternatívát kínáljon sürgős küldemények kézbesítésére. A vállalat 1996-tól Melody Motor Média futárszolgálat néven folytatta tovább a működését. 2011-ben tulajdonosváltásra került sor melynek során száz százalékig magyar tulajdonba került a Melody Motor Média Kft.

Az új, tőkeerős tulajdonosi háttér, a tapasztalt szakembergárda, valamint a piac ismerete lehetővé teszi, hogy cégünk a nehéz gazdasági helyzet ellenére is folyamatosan fejlesztve szolgáltatásainak minőségét, vezető szerepet töltsön be a magyar szállítmányozási piacon.

Célunk, hogy a piacon egyedi, személyre (cégre) szabott komplex futárszolgáltatást nyújtsunk Ügyfeleink részére. Irányelvnek tekintjük Partnereink eredményes, színvonalas kiszolgálását a hosszútávú együttműködés kialakítása érdekében.

Kiemelt hangsúlyt fektetünk a futárszolgáltatás minőségére és azok folyamatos fejlesztésére. A Melody-Motor-Media Futárszolgálat kézből-kézbe teljesít fuvarozást Budapesten, vidéken és Európában 1000 km-es körzethatáron belül.

Szeretnénk figyelmébe ajánlani a szerződéskötés egyik előnyét, amely alapján lehetőség nyílik átutalásos rendszerben a fuvardíjak kiegyenlítésére. Bízunk abban, hogy nemsokára futáraink a már meglévő Partnereink mellett, az Önök számára is nélkülözhetetlen, megbízható külső munkatársakká válnak.

ISO 9001-es tanúsítvánnyal rendelkezünk.

Reméljünk, hogy bemutatkozásunk elnyerte tetszését.

Partnereink

Partnereink a magyar gazdasági életben meghatározó cégek közül kerülnek ki, melyek bankok, telefontársaságok, biztosítók, ügyvédi irodák, nyomdák, tervezőirodák, pénzügyi tanácsadók, rendezvényszervezők, reklámstúdiók, jegyirodák, gépjármű forgalmazók. Pontosabb referenciakiadás üzletkötés céljából személyes találkozó után kapható.