Áraink 2022.09.01 től!

Budapesten

 

*Puttonyos szállítás opcionális, vállalása a pillanatnyi leterheltségtől függ.

Rapid fuvar

Budapest területén kérhető, 1 órán belüli kézbesítés. Opcionális, vállalása a pillanatnyi leterheltségtől függ.

A rapid futár ára a tarifa + 50%.

Körfuvar

Körfuvar esetén – ami egy megrendelő által küldött több küldeményt jelent Budapesten, az első cím a kategória szerinti legtávolabbi fuvardíj, az összes többi cím:

 

AGGLOMERÁCIÓ

 

 

Vidéki megrendelés esetén a fuvardíj: 152 Ft/km.

Puttonyos szállítás esetén 172 Ft/km + 1815 Ft kiállási díj.

A várakozási idő bármely címre érkezéstől számított 10 percig ingyenes, utána minden megkezdett 10 perc normál csomag esetén 499,– Ft-ba kerül.

Amennyiben a megbízás munkanapra, de munkaidőn kívülre szól, 50%; hétvégén és munkaszüneti napokon 100% felárat számítunk. Megrendelt fuvar esetén a lemondás 15 percen belül ingyenes, ezt követően az ár 50%-a fizetendő. 

Áraink az Áfát nem tartalmazzák.

Üzemanyag pótlék!

Kedves Partnereink!

Az üzemanyag ársapka eltörlése váratlan plusz költségtényezővel állított szembe minket is. Így a fuvarozással, szállítmányozással foglakozó cégek, működési költségei jelentősen megemelkednek. Jelen esetben futárszolgálatunk is kénytelen lépéseket tenni, a biztonságos további működésünk érdekében. Futárszolgálatunk más futárszolgálatokhoz hasonlóan,  alapáraira százalékos üzemanyag pótlékot számol fel, amelynek tájékoztatóját és mértékét a Melody Motor Media weblapján (www.melodymotormedia.hu) találhatják meg.  Szerződött ügyfeleinknek, a futárok által megírt szállító leveleken, továbbra is csak az alapdíjakat tüntetjük fel, az üzemanyag felár és annak météke a gyűjtő számlán lesz látható. Az üzemanyag felár százalékos mértéke, a NAV által az adott hónapra vonatkozóan, megadott üzemanyag ár alapján kerül előre megállapításra. Megtisztelő megértésüket köszönjük.

Budapest, 2022.08.01

Az üzemanyag pótlékot havonta előre állapítjuk meg a NAV által kiadott gázolaj árak alapján.

 

NAV üzemanyagárak

Hónap (2024) Ft/l %
Április 652 8