Szolgáltatásaink

Kérjen egyedi árajánlatot Cége részére!

Szerződéskötés esetén fix kedvezményeket és egyedi árakat biztosítunk autós, motoros és puttonyos csomagküldésre egyaránt. Személyre szabott ajánlattal kapcsolatban érdeklődjön az online árajánlatkérés menüpont alatt vagy a email címen.

Futárszolgálat Budapest területén belül

Autós, motoros vagy puttonyos futárral.
A megrendelés beérkezésétől számított 30 - 60 percen belül felvesszük a csomagot, amit min. 60, max. 180 percen belül átadunk a címzettnek. Maximális méret motoros futárral: 5 kg-ig,  30 l térfogatig, autós futárral: 100 kg-ig zárt csomagtérben, puttonyos futárral 250 kg-ig 1 köbméter térfogatig. 

RAPID (gyors) futárszolgálat Budapest területén

Hívásától számított EGY órán belül eljuttatjuk küldeményét Budapest bármely pontjára. Opcionális, vállalása a pillanatnyi leterheltségtől függ.
A rapid futár ára a tarifa + 50%.

Futárszolgálat Budapesten és környékén

Autós, motoros vagy puttonyos futárral.
A megrendelés beérkezésétől számított 60 percen belül felvesszük a csomagot, amit 180 percen belül átadunk a címzettnek. 

Oda-vissza szállítás

 

Körfuvar

Egy megrendelő által több címre küldött küldemény szállítása Budapesten. Tarifákat lásd: az 'ÁRAINK' menüpontban.

Futárszolgálat vidékre és külföldre

Autós és puttonyos futárral.
A megrendelés beérkezésétől számított 1/23 órán belül felvesszük a csomagot, amit a legrövidebb határidőn belül átadunk a címzettnek. Maximális méret: autós futárral 100 kg-ig zárt csomagtérben, puttonyos futárral 250 kg-ig 1 köbméter térfogatig. 

Egyéb szolgáltatásaink

Ügyintézés:
Hivatalos ügyeinek intézésében is a segítünk (pl. földhivatali papírok kikérése, banki, postai stb. feladatok).
Ebben az esetben tarifáinkat a várakozási idő függvényében állapítjuk meg.

Időpontra rendelés:
Az előre egyeztetett időpontban és helyen vesszük át a küldeményt. ( opcionális, függ a megrendelések mennyiséségtől és az időjárási viszonyoktól.)